A kedvezményezett neve: Dragon Max Kft.
A projekt címe: Gyakornoki program a Dragon Max Kft.-nél
A projekt kezdő dátuma: 2017.02.15.
Tényleges befejezés dátuma: 2018.08.14.
Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00594
A szerződött támogatás összege: 10 971 365 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A vállalkozás főprofilja lakó és nem lakó épületek építése, de emellett foglalkozik oktatással, műszaki tanácsadással, műszaki kutatással, gyártási és kereskedelmi tevékenységgel, valamint éttermi, mozgó vendéglátással.
A Dragon Max Kft. jelenlegi székhelye Budapesten található, de tevékenységét elsősorban Debreceni és Balmazújvárosi telephelyén végzi.

A Szakképzési Centrum által meghatározott 3 db személyes együttműködés megvalósult. A Kft. küldetésének tekinti a munkanélküliek munkába állítását, a gyakornokok minőségi oktatását, és modern eszközökkel való megismertetését.

A beszerzett eszközök megteremtették a minőségi munkavégzéshez szükséges feltételeket, továbbá biztosították a gyakornoki hely kialakításához szükséges tárgyi feltételeket is. Ennek megfelelően a 3 fő gyakornok a nálunk töltött 9+4,5 hónapos futamidő alatt az alábbiakat hasznosította a már meglévő eszközeink mellett:
kézi elektromos fúró szett, kézi elektromos sarokcsiszoló gép, professzionális gurulós szerszámtárló kocsi feltöltve, professzionális szerszámtároló asztal feltöltve, 2 db laptop, 2 db android okos telefon, elektromos spirálozó gép, audio ki hangosító technika, smart TV.

A vállalati gyakornoki kapcsolattartó a továbbfoglalkoztatási időszak lezárultával még a támogatási időszakban értékelést adott a gyakornokok munkájáról, amely egyben referenciául szolgál (teljesítményértékelési dokumentum) a továbbfoglalkoztatást követő munkavállaláshoz is, ezzel segítve az elhelyezkedés sikerességét.